Три з половиною тисячі виробників сьогодні, 6 січня, представляють в Лас-Вегасі техніку, без якої вже завтра не обійдеться жоден будинок.

Про це повідомляє телеканал "24".

Дрони, роботи, відеоігри і автомобілі, якими не потрібно керувати, - все це можна побачити і навіть самостійно випробувати в Лас-Вегасі. У цьому американському місті відкрилася одна з найбільших у світі виставок побутової електроніки. Consumer Electronics Show буде проходити з 6 по 9 січня.

До телевізорів на виставці завжди прикута найбільша увага. Якщо в минулі роки змагалися за більший і більш тонкий екран, то в цьому році в епіцентрі HDR-технології. Завдяки їм колір на зображенні більш глибокий і насичений.

Продовжують еволюціонувати і дрони. 2016-ий порадує сферичними безпілотниками з Бельгії - вони більш безпечні, ніж стандартні моделі. Будуть і дрони, які вміють розпізнавати предмети і уникати зіткнень. Головна інтрига виставки - презентація власної дрон-новинки від компанії Go Pro.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ще одна фішка виставки - американські стартапери розкажуть, як проходить створення робота "Джибо". В ідеалі він повинен стати незамінним домашнім помічником: сам буде замовляти їжу, нагадувати про заплановані зустрічі та робити фотографії. А ось з Франції привезуть робота "Бадді", який уміє розпізнавати членів сім'ї, робити відеодзвінки і визначає, що в будинку виникла пожежа або прорвало трубу.

Читайте також: Привабливі ІТ-дівчата з CEE 2015 (фото)

За допомогою камери ALLie можна повністю контролювати все, що відбувається в приміщенні - вона знімає все в радіусі 360 градусів. Її можна підключити до планшета. Де б не знаходився власник, він побачить все, що діється в приміщенні з камерою.

Свої товари в Лас-Вегас привезли і виробники електрокарів. Успіх пророкують автомобілю "Етос" від швейцарської компанії "Рінспід". Автори кара кажуть, що за кермом можна навіть читати. Мовляв, настільки там надійний автопілот. "Етос" оснащені камерами з панорамою в 180 градусів і віртуальними бічними дзеркалами. Завдяки цим пристроям у автомобіля немає сліпих зон. А значить ймовірність аварії майже нульова.