Колишній президент - втікач Віктор Янукович лідирує у рейтинзі хабарників з усього світу Unmask the Corrupt. Організація Transparency International, яка ініціювала це голосування сьогодні його завершила та підбила підсумки. Відтак, "Срібло" у цьому рейтингу віддали державній компанії Бразилії "Petrobras". За неї проголосувати 11 900 громадян. Про це сьогодні пишуть в УНІАН.

Перелік із 15 топових претендентів підібрали експерти та фахівці Transparency International. Згодом, на сайті відкрили голосування, яке стартувало 1 жовтня. Головними принципами при відборів виступили непокараність, асоціація із корупцією в особливо великих розмірах, міжнародний резонанс.

Читати також: Лікар-вбивця хоче поновитися на посаді і вимагає компенсації

Серед головних аргументів хабарництва, в яких ініціатори голосування виявили Януковича, називали "Межигір'я", захоплення масштабних держактивів і його втечу до Росії напередодні винесення звинувачень в корупції та розкраданні.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомляли, що Янукович зайняв третє місце у рейтингу із п'ятнадцяти корупціонерів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще