Сьогодні один із мелітопольський місцевих телевізійних каналів – "НТВ –плюс" в сюжеті власної програми показав карту України без півострова Крим. Про це пише Радіо Свобода.

В Міністерстві інформаційної політики вже заявили, що чекають офіційного пояснення телеканалу та на завтра готують листа, я якому просять роз'яснити, хто дав вказівку і чому карту України показали без Криму та вимагають повернути півострів на карту.

Читати також: Херсонська депутатка обматюкала Січових Стрільців

Нагадаємо, два дні тому польський телеканал показав пропагандистський фільм про Україну, а ще раніше відоме польське видавництво видало політичну карту, в який Крим було названо російською територією.

В обидвох випадках Посольство України в Польщі відповіло критичним зауваженням і вимагало повернути Крим до складу України. Відомо, що польське видавництво має намір зняти карти із друку та домалювати на них півострів Крим у складі України. Нагадаємо, міжнародна спільнота визнала окупацію Криму незаконною, а сам півострів – територією України.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще