Найвідоміший український професійний боксер у надважкій ваговій категорії Володимир Кличко скуштував м'яса в ресторані "Mozgi bar". Про це стало відомо зі сторінки в Instagram шоумена, співака та продюсера Олексія Потапенка, відомого як Потап.

Як видно з фото, рідний брат мера міста Києва завітав з друзями в новий заклад, що розташований в самому серці столиці – в "Арені". "У нас в Mozgi bar можно зустріти кого завгодно", - написав Потоп в підписі до фото. Зауважимо, що порція стейку Рібай, а як можна судити з фото – це саме він, коштує в цьому закладі 230 гривень за порцію.

Читайте також: Тайсон Ф'юрі пророкує Кличку кар'єру в Голлівуді

Напевно, ситний обід – це один з етапів підготовки до бою-реваншу з Тайсоном Ф'юрі.

Нагадаємо, другий бій між британцем Тайсоном Ф'юрі і українським боксером Володимиром Кличком відбудеться 4 червня, але ще не вирішили, в якому приміщенні це станеться. Про реванш напередодні домовилися команди двох спортсменів. "Так, це правда. Але ми ще перебуваємо в переговорному процесі, тому я не можу вам відкрити ніяких інших деталей", - підтвердив інформацію член Klitschko Management Group Нікола Паттберг.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще