Відома співачка Санта Дімопулус похвалилась вмінням пробігати великі дистанції за дуже короткий час. Свої досягнення вона не приховує і каже, що може пробігти на тренажері і більше, якщо швидкість менша. Про це вона написала на своєму Інстаграмі.

Виснажливі тренування співачка пояснила бажанням привести своє тіло в чудову фізичну форму перед весняно-літнім періодом та відпрацювати прогули. Відтак, за 67 хвилин красуня здатна пробігти на спортивному тренажері для бігу понад 10 тисяч кілометрів, витрачаючи при цьому цілих 704 зайвих кілокалорії. А при швидкості 9,5 с. вона може за такий же час пробігти навіть 12 кілометрів.

Читати також: Вперше Maxim поставив на обкладинку модель plus size

Її колеги зауважують, що при такій загрузці болять не лише ноги , а особливо – коліна, але й кісточки на пальцях ніг. Попри те, схоже, заради красивих форм Дімопулус не зупиниться ні перед чим.

Нагадаємо, раніше в соцмережах співачка похвалилася дивовижно стрункими ногами, підкресливши їх красу червоною сукнею.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще