Цього тижня, у рейтингу за версією одного із найстаріших музичних видань США Billboard Hot 100, серед безумовних лідерів опинилась Ріанна. Її композиція Work, виконана спільно із канадським репером Дрейком, втримується у чартах дев'ятий тиждень поспіль.

У пісні йдеться на перший погляд про вічні теми - любов, прощання, взаєморозуміння. Проте насправді приспів має сексуальний підтекст: вправність у ліжку із ухилом у садо-мазо.

На другому і третьому щаблі у хіт-параді опинились поп-соул група з Данії Лукас Грем із композицією 7 Years та шалено обожнюваний сучасними тінейджерами Джастін Бібер із піснею Love Yourself.

Читайте також: Ріанна роздяглась у новому кліпі (відео)

Майк Познер, Flo Rida, Меган Трейнор, DNCE, Zayn, G-Eazy x Bebe Rexha, twenty one pilots також увійшли до перших десяти композицій рейтингу. Цікаво, що інша пісня Джастіна Бібера Sorry вилетіла цього тижня із десятки, та посіла 11 сходинку хіт-параду.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Billboard - американський щотижневик, який виходить друком із 1894 року. Він охоплює практично всі музичні аспекти: новини, інтерв'ю, продаж аудіо- та відео виконавців. Найбільш знаний він своїми чартами.

Billboard Hot 100 містить сотню кращих пісень у дуже різних жанрах. Другий за популярністю - рейтинг Billboard 200. Цей чарт формується за щотижневими результатами продажів музичних альбомів.