Житель Аргентини вивчав Місяць на Google Earth, щоб побачити хоча б найменший доказ життя, коли помітив щось дивне. Те, що він знайшов, перевершило всі його очікування — на місячній поверхні з'явилася споруда висотою не менше 200 метрів, повідомляє Daily Star.

Коли Марсело завантажив відео з пірамідою на YouTube, користувачі Мережі підтримали його, вирішивши, що космічне агентство США багато приховує від громадськості. Втім, не всі були так упевнені в достовірності відео. На думку деяких, піраміда могла стати результатом помилки рендерингу.

Зазначимо, що нещодавно уфологи знайшли на картах Google "розбитий космічний корабель". Уфологи з YouTube-каналу secureteam10 виявили на знімках Google Earth загадковий об'єкт. Дивна конструкція, що нагадує космічний корабель, що звалився, була помічена неподалік від Антарктиди — на острові Південна Георгія.

За непізнаним об'єктом тягнеться довгий слід — мережеві уфологи припускають, що падаючий корабель деякий час ковзав по снігу. Відео про відкриття стало вірусним — за дві доби його подивилися майже 400 тисяч разів. Думки коментаторів відео розділилися: частина з них схильна вважати об'єкт справжнім кораблем прибульців, інші ж придумують більше (а інколи й менше) реалістичні версії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у США зняли на камеру планету, яку приховують у NASA. Мережу розбурхав ролик, в якому відображений дивний космічний об'єкт.

Відповідне відео опублікував житель Пенсільванії. Автор ролика переконаний, що працівники американського космічного агентства NASA спеціально приховують від громадськості факти про контакти з представниками позаземної цивілізації. У США зняли на камеру планету, дані про яку нібито не розголошують в космічному агентстві країни.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вже неозброєним оком видно, що наближається до Землі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смертоносна Нібіру з'явилася в небі поруч з Місяцем.

Також "Знай.uа" писав, що Землю поглине чорна діра.