З віком в організмі відбуваються зміни, які вимагають перегляду більшості звичок, у тому числі харчових.

Експерти в області здорового харчування і провідні дієтологи разом з американським виданням MY Domaine склали перелік продуктів, що вбивають красу і молодість.

Головним ворогом нашому здоров'ю, був визнаний цукор, у всіх його численних варіаціях. Він не тільки провокує багато запальних процесів, але також завдає численних пошкоджень волокнам колагену і еластину, що відповідають за молодість і здоров'я нашої шкіри. Варто також з великою увагою вивчати склад всіх покупних продуктів, в більшості своїй, вони містять "прихований" цукор, який несе ще більшу шкоду, так як про його наявність мало хто з покупців здогадується.

Також "вбивцями" нашого здоров'я і молодості були визнані, всілякі магазинні варіації приправ і соусів, через них не завжди зрозумілого складу. Дієтологи рекомендують покупні соуси замінити домашніми. натуральними пастами і спеціями. вони набагато экологичней, безпечніше, ніж магазинні придбання.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Молодим людям настійно радять, обмежити себе у вживанні неякісних макаронних виробів, дозволяючи собі лише пасту з твердих сортів пшениці. Такі сорти сприятливо впливають на нервову, серцево - судинну систему. допомагають підвищити рівень гемоглобіну, при анемії.

Ще одним стоп - продуктом, повинен стати білий хліб , містить велику кількість цукру і глюкози, що може стати каталізатором проблем з виробленням колагену і багатьох білків, що відповідно, негативно позначається на самопочутті людини.

Виявляється, що небезпеку представляють також дієтичні напої, не дивлячись на їх популярність. Фахівці впевнені, що в їх згубний вплив на організм. Так як, в більшості своїй, вони містять шкідливі речовини, що впливають на роботу щитовидної залози, що прямим чином позначається на виробленні гормонів в організмі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", які продукти вживати категорично не можна