Буквально днями на території Сполучених Штатів Америки неозброєним оком можна було побачити містичну планету Нібіру, яку так бояться всі уфологи.

Так, свідками цього явища стали американці зі штату Міннесота, який відразу відобразили побачене і опублікували в соціальні мережі.

планета Нібіру

У свою чергу досвідчені уфологи з всесвітньої організації Mutual UFO Network зафіксували у невеликому американському місті Бігфорк «друге Сонце», яке також побачили тисячі місцевих жителів.

Американці стали писати в мережі, що були буквально в жаху, коли планета-вбивця здалася поруч із сонцем.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Зазначається, що фахівці з MUFON прокоментували ситуацію і заявили, що у Нібіру зникло захисне поле, а тому люди змогли побачити планету. Також уфологи побоюються, що небезпечне космічне тіло може незабаром атакувати Землю.

планета Нібіру поруч із Сонцем

Раніше повідомлялося, що астрономи за допомогою радіотелескопу National Science Foundation зафіксували небезпечний джет (тонка струмінь гамма-випромінювання), що утворився після злиття двох нейтронних зірок. Подія, що отримала назву GW170817, відбулася в серпні минулого року.

Це зіткнення унікальне тим, що воно було першим в історії, при якому були виявлені відразу як гравітаційні хвилі, так і електромагнітні хвилі, включаючи гамма-промені, рентгенівські промені, видиме світло та радіохвилі. Грубо кажучи, це був потужний вселенський феєрверк.

Потім радіоінтерферометр зафіксував щось дуже дивне – через деякий час після злиття зірок вчені виявили область, що випускала радіовипромінювання, і вона переміщалася настільки швидко, що її можна було пояснити джетом — надшвидким струменем плазми. Причому цей незвичайний джет мчить у напрямку до Землі зі швидкістю дуже близькою до швидкості світла.

злиття двох нейтронних зірок

Нагадаємо, вже є ряд доказів, які свідчать про те, що Нібіру має намір повернутися.

Як повідомляв портал Знай.uа, всього через п'ять років нашій планеті може прийти кінець.

Також портал Знай.uа писав, що прибульці відвідували Землю в давні часи щоб краще розглянути планету Нібіру.