Життя невеликого містечка перетворилася на серію “Секретних матеріалів”: вертольоти в небі, агенти ФБР, місцева поліція нічого не розуміє.

У невеликому американському містечку Санспот (штат Нью-Мексико) вже тиждень закрита Національна сонячна обсерваторія. Евакуацію відвідувачів і співробітників проводило ФБР, над поселенням кружляє вертоліт, а місцевої поліції і жителям нічого не розповідають.
У зв'язку з цим у користувачів мережі з'явилися цілі конспірологічні теорії.

Варто зазначити, що закриття обсерваторії назвали мірою обережності. Обсерваторія Санспота спостерігає за сонцем на гірському піку Сакраменто з 1947 року. Бути може, вони щось знайшли завдяки величезному телескопу? Або ж навпаки, вони змогли прийняти сигнал від прибульців.

Наголошується, що 6 вересня в будівлі комплексу перестали впускати і відвідувачів, і працівників. Правоохоронні органи так і не назвали дати відкриття цього місця.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Представники AURA не повідомили, чи причетне до закриття об'єкта ФБР, але додали, що “працюють над проблемою з органами влади”.

“ФБР відмовляється розповідати, що відбувається. У Санспоте у нас були співробітники, яких попросили залишатися в „режимі очікування“. А агенти були там, нагорі [обсерваторії]. Яка їх мета — ніхто не скаже”, — зазначив шериф Бенні Хаус.

Сам же шериф повідомив, що поважає секрети ФБР, тому ніхто нічого нікому не скаже.

А ось і найцікавіше. Користувачі мережі почали вигадувати свої теорії. Одна з версій: агенти ФБР дізналися, що телескопи і антени використовує Китай для стеження за об'єктами в США. Один з користувачів мережі повідомив, що він зателефонував місцевим журналістам і заявив, що їм нібито забороняють розголошувати інформацію, а ФБР проведе в найближчі дні прес-конференцію. Залишається тільки чекати.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.