Вчені з'ясували, який характер допомагає досягти висот.
Певний набір особистих якостей здатний вивести моральний і фінансовий стан людини на новий рівень.
Вчені з Мельбурнського університету провели масштабне дослідження і з'ясували, які риси характеру найбільше впливають на добробут і щастя людей. З'ясувалося, що екстраверти краще пристосовуються до навколишнього світу. Відкриті до всього нового люди здатні досягти щастя не тільки в особистому житті, але і поліпшити своє матеріальне становище завдяки наполегливості в роботі.

Фахівці провели ряд досліджень, що відстежують усі аспекти життя сучасної людини. Вдалося з'ясувати, що активність в соціальних мережах дарує відчуття щастя навіть людям з більш закритим характером. Проте вчені попереджають, що екстраверсія або інтроверсія може бути одним з численних чинників, що впливає на життя людини. Висновки з лабораторного дослідження, засновані на недовгих взаємодіях між незнайомими людьми, не обов'язково будуть застосовуватися в реальному світі. Вчені наполягають, що гармонія з собою найкраще допомагає досягти великих висот.

Раніше повідомлялося, що Американські дослідники встановили, що людська витривалість обумовлена мутацією, яка виникла приблизно 2-3 мільйони років тому. Завдяки змінам в генетичному коді, люди змогли переміщатися на довгі дистанції.
Вчені вважають, що мутація вдосконалила роботу скелетних м'язів і дозволила більш ефективно використовувати кисень. Таким чином, наші предки стали більш витривалими і менше втомлювалися. В результаті появи гена витривалості у людей перестала вироблятися гликолилнейраминовая кислота. Ця речовина входить до складу клітинної мембрани і бере участь в міжклітинних взаємодіях.

Нагадаємо, раніше вчені з'ясували, що невелика кількість пива покращує стан здоров'я.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", що улюблений предмет мільйонів провокує дев'ять видів раку.

Також "Знай.uа" писав, що вчені порадили відмовитися від шашлику, і ось чому.