Уфологи і конспірологи забили на сполох, в земну атмосферу зайшло щось незрозуміле. Дослідники в один голос говорять про наближення смертоносної Нібіру.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Так, на днях американські дослідники помітили просвіти в хмарах, які, на їхню думку, виникли через вхід в атмосферу нашої планети космічного тіла.

Так, на думку вчених, для землян і всієї Блакитної планети день 19 вересня може стати останнім.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Космічні агентства чомусь не б'ють на сполох. Може, вони просто приховують правду? Принаймні так запевняють дослідники.

Всі розсудливі люди розуміють, що нічого такого в принципі бути не може, однак деякі псевдоексперти та журналісти не припиняють попереджати людство про небезпеку з космосу, якої не минути.

Раніше в мережі вже спливала новину про зіткнення Землі з загадковою планетою Х або Нібіру. Цю заяву буде вже другим випадком пророкувань за останній місяць. Уфологи в якості доказу своєї теорії приводять записи древніх шумерів, в яких, як не дивно, не сказано нічого конкретного про планету Х, проте є свідчення та передбачення, як загинуть люди.

Дані про космічний об'єкт на месопотамських табличках йдуть уривками, плюс, у них не зазначається, що це якесь конкретне небесне тіло.

За останні роки теорій про Нібіру виникло чимало. У непомічений поки що космічний об'єкт вірять навіть деякі науковці, не кажучи вже про уфологів.

За словами фахівців, якщо б в атмосферу Землі увійшов об'єкт, то катастрофа трапилася в той же день.

Дивіться: Яким буде кінець для нашої планети

Нагадаємо, вчені заявили, що Земля постражадає від рук її ж мешканців. Так за останніми дослідженнями, Блакитнк планету знищать ядерні вибуха, які прсото розірвуть її на частини.

Як повідомляв Знай.ua, буквально днями американці побачили новий непізнаний об'єкт. Дивно, але деяким очевидцям вдалося зняти корабель прибульців на відео.

Також Знай.ua писав, що для людства з'явилися дуже погані та тривожні новини з космосу. Прямо з центру Всесвіту до нашої Сонячної системи на величезній швидкості мчить "промінь смерті". Саме він знищить усе живе на планеті.