Для людства з'явилися дуже погані та тривожні новини з космосу. Прямо з центру Всесвіту до нашої Сонячної системи на величезній швидкості мчить "промінь смерті".

Про це стало відомо завдяки повідомленням міжнародного співтовариства астрономів.

Вчені стверджують, що в результаті щільного зближення Землі з променем, на нашій планеті буде знищено все живе. Дане явище фахівці помітили вперше в історії.

Експерти помітили електромагнітні і гравітаційні хвилі, а також радіохвилі, гамма та рентгенівські промені, які об'єдналися в один пучок і тепер летять в напрямку Землі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Цей заряд, як стверджують астрономи, несе в собі величезну енергію, і якщо він досягне нашої планети, 95 відсотків живих істот загинуть. Ступінь можливої загрози астрономи поки визначити не можуть, оскільки траєкторія руху променю смерті поки не встановлена. Якщо промінь смерті виявиться в межах Чумацького шляху, вченим вдасться оцінити всі ризики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що буквально на днях на території Сполучених Штатів Америки неозброєним оком можна було побачити містичну планету Нібіру, яку так бояться всі уфологи. Так, свідками цього явища стали американці зі штату Міннесота, які відразу відобразили побачене і опублікували в соціальних мережах.

Варто нагадати, що жителі китайського міста Юйлинь, розташованого в провінції Щеньсі, виявили в небі дивну аномалію – загадкова хмара, яка переливається всіма кольорами веселки.

Громадяни встигли зловити дане явище на камери смартфонів, відеозапис з'явився в мережі. Як повідомили дослідники, на відеозапис потрапила так звана "дірява хмара", яка з'явилася через зміну агрегатних станів: переходу води з рідкого стану в твердий (невеликі кристали льоду).

Нагадаємо, Україну накриють потужні магнітні бурі.

Як повідомляв Знай.uа знищить все живе: до Землі несеться небезпечний об'єкт.

Знай.uа писав, вчені розповіли, чому прибульці відвідують Землю.