Наша планета, яку ми назвали Землею, постійно страждає від природних катастроф і лих. Нерідко ці проблеми люди створюють своїми руками. На жаль третя планета від Сонця не зможе витримати ядерних вибухів і розірветься на дві частини.

Людям доведеться шукати інший будинок. Про це заявляє міжнародна група вчених. Фахівці зі всього світу говорять про швидку загибель Землі. Одна з загроз – планета Нібіру, яка, згідно з новими прогнозами, зіткнеться з Блакитною планетою 19 вересня.

Уфологи в один голос заявляють, що Третя світова війна також може стати причиною зникнення місця Землі та її жителів. Побоювання експертів підтверджують передбачення Нострадамуса, в яких сказано, що в 2018 році наша планета зіткнеться з якимось небесним тілом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ядерний вибух у разі початку Третьої світової не залишить людству шансів – світ трісне навпіл, упевнені деякі уфологи. Така ж доля чекає на земну кулю в разі падіння величезного астероїда. Люди залишаться без кисню, тому їм доведеться шукати місця, де вони зможуть дихати. Жителі Землі будуть змушені будувати космічні кораблі, щоб знайти в космосі нові місця для життя, припускають вчені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах група уфологів із заздрісною регулярністю повторює, що Сонце - зірка дуже навіть населена, незважаючи на екстремальну температуру. Вчені NASA зібралися знайти і показати світу прибульців, які "окупували" небесне світило.

Так, співробітники організації розповіли, що в найближчі тижні розраховують відправити в космос зонд Parker Solar Probe: він дуже потужний і обов'язково зафіксує ознаки інопланетного життя, якщо вони, звичайно, є.

Варто нагадати, що буквально днями американці побачили новий непізнаний об'єкт. Дивно, але деяким очевидцям вдалося зняти корабель прибульців на відео. Після тривалого вивчення матеріалів, деякі конспірологи заговорили про гуманоїдів з Нібіру.

Нагадаємо, відомий вчений розповів шокуючу правду про людство.

Як повідомляв Знай.uа вчені розповіли, як людство протягнуло до 2018 року.

Знай.uа писав, вчені розповіли, чому прибульці відвідують Землю.