Наголошується, що сигнали зонд Саѕѕіnі зафіксував, коли літав у 1970-му році в бік Сатурна.

Дивний звук вже в той час зацікавив групу вчених, однак за підсумком, з причини ще погано розвинених на той час технологій, всі вирішили, що шум на запису зонда Cassini був всього лише перешкодами в роботі. Хоча даний запис так і не потрапив на огляд людства, але в 2004 році чергова техніка, спрямована у напрямку до "кільцевої планеті", знову зловила на надчуттєвий диктофон схожі звуки. Тоді ж експерти американського космічного агентства NASA дали пояснення, повідомивши, що Сатурн поки що мало дослідили люди, і швидше за все, на планеті кояться якісь природні явища, які людина не здатна зрозуміти.

Уфологи не сумніваються, що космічні агентства США, Європи і Росії не хочуть відкривати людству всю правду на космічний простір. Наприклад, це стосується і записів з Сатурна.

Нагадаємо, раніше NASA повідомляло, чи безпечно займатися сексом в космосі. Як відзначають вчені, як мінімум, це не вдасться зробити через декілька факторів. Так, серед них виявилася відсутність гравітації, в наслідок чого закохані можуть заробити морську хворобу прямо в середині процесу. Зазначається, що таким чином навіть звичайний поцілунок неможливий.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.UA передавав слова уфологів, які повідомляють, що інопланетяни почали красти енергію у Сонця. Вже не в перший раз кораблі жителів інших планет були помічені близько нього саме з цією метою. В мережу були викладені фото - і видеофакти, які показують аномальну кількість прибульців близько нашого світила. Відзначається, що вони навіть ведуть війни за те, щоб отримати енергію, яка у них вичерпалася.

Крім цього, Знай.UA писав, що уфолог знайшов секретну базу інопланетян. Стало відомо, що вони розташувалися на одному з супутників Нептуна. Отримані з супутника фотографії показують, що на поверхні знаходяться будівлі. Пізніше NASA вирішило приховати цей факт, розмив ділянки на знімках перед зливом в мережу.