Уфологи і експерти-аматори знову повідомили, що загадкова планета Нібіру знаходиться на небезпечно близькій відстані від Землі. Така інформація з'явилася від replyua.net.

Як повідомив астрофізик з Каліфорнійського технологічного університету Костянтин Батигін, 22 вересня планета Х влетіла в Сонячну систему, і першими удар отримають Сполучені Штати Америки. Це, як повідомляє експерт, стане причиною кінця світу на всій планеті. Він зазначив, що спочатку Нібіру прилетіла в далекий пояс Койпера, заповнений крижаними об'єктами. Як передає спеціаліст, Нібіру вже потрапила в Сонячну систему і занурена у Сонце. У будь-який момент вона здатна завдати удару по всім планетам, відправивши їх у далекий космос.

Крім того, під смертельну дію Нібіру потрапить і Земля, зазначає фахівець. Слід нагадати, що дослідники вже не в перший раз говорять про зіткнення Нібіру з Землею. Останній раз вони говорили, що планета Х виявиться на небезпечній близькості до Землі 22 вересня.

Крім цього, раніше стало відомо, що Нібіру тепер можна побачити неозброєним оком. У США в штаті Міннесота місцеві жителі спостерігали планету на своєму небосхилі. Фотографії та відеозаписи відразу ж виявилися в мережі. Користувачі активно обговорювали наближення страшного небесного тіла.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляють вчені, Нібіру втратила своє магнітне поле, так що її тепер можна спостерігати без спеціальної техніки.

Також стало відомо, що у штаті Пенсільванія, США, чоловік зняв на камеру Нібіру вночі, коли та літала близько Місяця. Наголошується, що це не блік, а червона куля - дійсно смертоносна планета. Користувачі соцмереж в паніці обговорюють кінець.

Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що у Старому Завіті повідомлялося про кінець Землі від загадкової планети Нібіру.

Також Знай.UA передавав слова дівчинки-індиго з приводу того, як пройде кінець світу.

Крім цього, Знай.UA писав, що шаман з Алтаю розповів, коли настане апокаліпсис, і підтвердив свої слова знахідкою дайверів з місцевого озера.