Часи, коли роботи зможуть виконувати навіть найскладніші завдання вже не за горами. Після цієї новини ви переконаєтеся в цьому.

У мережі з'явилася інформація про те, що на аукціоні Christie's виставлять "Портрет Едмонда де Беламі", який був створений ІІ-алгоритмом. Цей алгоритм був розроблений французьким колективом The Obvious, як повідомили на сайті аукціонного будинку.

оригінал картини

Варто згадати про те, що протягом 23-25 ​​жовтня в Нью-Йорку відбудеться аукціон Christie's, на якому продадуть картину, створену штучним інтелектом (ШІ). На картині "Портрет Едмонда де Беламі" зображений один із членів вигаданої графської родини де Беламі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Експерти вважають, що незважаючи на те, що картина створена ІІ, а не професійним художником, на цю картину чекає успіх.

Крім того, в минулому році одну з робіт The Obvious, також із серії про сім'ю де Беламі, за € 10 тис. купив колекціонер Ніколя Лаугеро-Лассерре, повідомляє видання Engadget.
Він вважає, що подібні роботи - новий твір мистецтва, а не наслідування минулого.

робот

Можливо, ви будете шоковані, але за своє творіння команда Obvious розраховує отримати близько € 7-10 тис. Ці гроші підуть на подальше вдосконалення алгоритму.

штучний інтелект

Нагадаємо, відомий в мережі Олександр Сміт, який стверджує, що він подорожував у часі, розповів, що йому довелося побачити і яке майбутнє чекає на людство.

Як повідомляв Znaj.ua, китайські розробники анонсували першу смарт-куртку з підігрівом від виробників відомих брендів Xiaomi і Runmi Technology.

Також Znaj.ua писав про те, що відома шведська компанія Solar Impact представила проект яхти на сонячних батареях.