Вчені приблизно 40 років розшифровували листи великого фізика Ісаака Ньютона.

Вчені розуміли, що мова йде про друге пришестя Ісуса, але досі не могли встановити дату, яку Ньютон обчислив.

Нові дані лягли в основу книги "Ісаак Ньютон: дари А**, яка переробила Всесвіт". Її автор Флоріан Фрейштетер стверджує, що Ньютон вивчив величезну кількість релігійних текстів і спробував побудувати хронологію подій, в тому числі зробивши кілька прогнозів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фізик писав про кінець світу під псевдонімом Єгова Санктус Унус. У цих роботах учений говорив про дослідження біблійних текстів. Він вивчив Євангеліє і прийшов до висновку про те, що Земля незабаром знову стане "Божим царством" і "Перезавантажиться".

За Ньютоном новим початком повинен стати 2060 рік. Можливо, в цей час повинна статися якась катастрофа, або війна, яка триватиме чотири десятиліття і в кінцевому рахунку призведе до початку нової ери", - пише автор книги Фрейштетер.

Раніше ми писали про те, що уфологи і експерти-аматори знову повідомили, що загадкова планета Нібіру знаходиться на небезпечно близькій відстані від Землі.

Як повідомив астрофізик з Каліфорнійського технологічного університету Костянтин Батигін, 22 вересня планета Х влетіла в Сонячну систему, і першими удар отримають Сполучені Штати Америки. Це, як повідомляє експерт, стане причиною кінця світу на всій планеті. Він зазначив, що спочатку Нібіру прилетіла в далекий пояс Койпера, заповнений крижаними об'єктами. Як передає спеціаліст, Нібіру вже потрапила в Сонячну систему і занурилась в Сонце. У будь-який момент вона здатна завдати удару по всім планетам, відправивши їх у далекий космос.

Крім того, під смертельну дію Нібіру потрапить і Земля, зазначає фахівець.

Слід нагадати, що дослідники вже не в перший раз говорять про зіткнення Нібіру з Землею.

Нагадаємо, раніше стало відомо, в яку країну вдарить Нібіру.

Знай.uа раніше повідомляв, що на Місяці помітили невідомих істот.

Зазначимо, ми також писали, що вчені з Імперського коледжу Лондона прорахували нову математичну модель суперцунамі.