У сучасному світі нема коли говорити про почуття. Час летить калейдоскопом подій і дуже часто ми не помічаємо тих, кому небайдужі. Багато подій, багато людей, все змішалося і немає часу на емоції, треба встигнути зробити правильний вибір і вийти заміж. Так як же зрозуміти, що це саме він, той єдиний кого ти чекала все життя.

У цьому тобі допоможуть наші експерти! Нижче наведено точних 5 ознак, які приведуть тебе до потрібного чоловіка:

Погляд. Якщо ви дійсно подобаєтеся чоловікові, то він обов'язково буде дивитися вам в очі. Спостерігати за вами. І дуже уважно слухати вас, а також ловити ваш погляд на собі. Поспостерігайте за ним трохи і ви побачите, як він на вас дивиться. Є у нього зацікавленість у вас чи ні.

Турбота. Якщо молода людина виявляє до вас свою турботу, співчуття, то однозначно він вам не байдужий. Це може проявлятися в таких дрібницях, які ви можете навіть не помітити на початку, але будьте уважні до всього. Він подав вам руку, допоміг підвестися з-за столу, подзвонив, щоб просто запитати як у вас справи. Ось це і є невелика, але така важлива для дівчат турбота.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Компліменти. Небайдужий чоловік просто не може не говорити вам компліменти! Про те, як ви виглядаєте, як посміхаєтеся, смієтеся. Він може навіть помітити який у вас сьогодні гарний манікюр. Ось тут навіть не варто сумніватися - ви йому подобаєтеся!

Запитання. Чоловік обов'язково буде задавати вам питання, які цікавлять його, щоб дізнатися вас як можна ближче, якщо ви йому подобаєтеся і у нього до вас серйозне ставлення. Йому буде цікаво абсолютно все знати про вас, ваше дитинство, батьків і навіть вашій кішці!

Дотик. Тактильний контакт вас точно ніколи не обдурить. Ви, в першу чергу, самі відчуєте при дотику до нього, що відчуваєте. А ось його дотик до вас теж може сказати багато про що. Якщо він довго доторкається, те стає зрозуміло, що йому приємно вас відчувати.

Придивіться, напевно біля вас є чоловік, який поводиться саме так. Треба просто бути уважною і не упустити свого щастя. А тепер вперед за мрією!

"Знай.ua" цікаво знати: світу показали, як змінюється мозок жінки під час місячних.

"Знай.ua" стало відомо: вчені знайшли несподівано причину довголіття: дізнайся свої шанси.