Астрономи виявили планету в Сонячній системі. Дані про сенсаційне відкриття опубліковані на сайті Minor Planet Center.

У порівнянні з іншими об'єктами Сонячної системи нова планета є карликовою. Її радіус всього 300 кілометрів (наприклад, радіус Місяця становить 1737 кілометрів), і вона знаходиться далі за всі виявлені раніше об'єкти від Сонця. Повідомляється, що через це планету назвали Гоблін.

Про існування карликової планети заговорили ще в 2015 році. Тоді її існування передбачили теоретично і назвали її Планетою Х або 2015 TG387.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше ми писали, що не для кого не секрет, що найпопулярнішою теорією про кінець світу є зіткнення із загадковою планетою Нібіру. Останнім часом навколо містичного об'єкта з'являється все більше теорій і змов.

Так недавно зробили шокуючу заяву. Виявляється нещодавно японці врятували Землю від неминучої смерті, яка линула до нашої планеті.

Також раніше ми писали, що мілліардер Маск запланував на 2019 рік відправити на Марс надважку ракету Big Falcon Rocket.

Повідомляється, що в майбутньому ця ракета буде переправляти на червону планету людей і спорядження.

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав у своєму профілі в Твіттер, як буде виглядати в майбутньому марсіанська база. Завдяки комп'ютерним програмам фахівці компанії зуміли передати вигляд майданчика Alpha Base. Для того, щоб доставити людей на Марс, Ілон Маск збирається створити надпотужну ракету, яка буде називатися Big Falcon Rocket.

Наголошується, що її запуск запланований на майбутній рік. На опублікованому зображенні показаний старт ракети з поверхні Марса. Як зазначає Маск, це цілком можливо, якщо організувати видобуток палива на Червоній планеті. Підприємець повідомив, що компанія SpaceX збирається в найближчому майбутньому відправити на Марс дебютний космічний корабель, на борту якого буде знаходитися близько 100 чоловік.

Нагадаємо, в мережу потрапили фото першої колонії землян на Марсі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" в пустелі Мавританії виявили 9-кілометрового "сина" Дейнерис.

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв, що у мережі показали найбільш ізольоване місце планети, що поєднує красу та екстрим.