Поки фахівці NASA витрачають весь свій час і сили на вивчення Червоної планети і пошук прибульців саме на Марсі, інші дослідники на чолі з професором Трейсі Греггом з Університету в Буффало помітили дещо дивне і загадкове на іншій планеті Сонячної системи.

Цю інформацію повідомляє vladtime.

Трейсі Грегг переконаний, що саме на Венері мешкають інопланетяни, тому найближчим часом астронавти відправляться туди з важливою місією.

Планета Венера

Крім того, фахівець вважає, що американське агентство NASA буде шукати гуманоїдів на Венері разом з російськими вченими з "Роскосмосу". За припущеннями Грегга, перші астронавти зможуть дістатися до Венери і знайти докази інопланетного життя вже в 2026 році.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На думку Тейсі Грегга, зараз головне завдання фахівців створити космічний корабель, який витримає жорсткі умови іншої планети.

Нагадаємо, у серпні цього року американське космічне агентство NASA запустило до Сонця зонд Parker Solar Probe, який повинен досліджувати головне світило нашої системи. Співробітники агентства опублікували перші результати експедиції.

Сонця на фотографіях немає. У кадр потрапив Юпітер — на фотографії праворуч він виглядає як яскрава точка трохи вище і правіше центру знімка. А діагональна смуга на лівому зображенні — це Чумацький шлях.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вчений з Федеральної політехнічної школи Лозанни виступив з пропозицією унікальної статистичної моделі, що дозволяє більш продуктивно оцінювати можливість знаходження розвинених інопланетних цивілізацій.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вчені, які досліджують глибокий космічний простір, змоделювали процес злиття надважких чорних дір. Даний експеримент вдалося провести завдяки отриманим даними супутникових спостережень.