Американські вчені дослідили вплив міцного чаю та кави на організм людини. Він здатний спровокувати тривожний стан.

Співробітники університету Арізони заявили, що надмірне вживання міцного чаю та кави здатне спровокувати загострення симптомів тривожності. Причиною такого явища є те, що ці напої різко підвищують рівень адреналіну в крові. А також збільшується вміст рівень кортизолу та норадреналіну.

Врезультаті це спричинює підвищення нервозності людини. Навіть люди, у яких міцне психологічне здоров'я потрапляють в злну ризику. Міцний чай та кава здатні перетворити легку тривогу в справжні панічні атаки.

Після проведення дослідження вчені рекомендую зменшити вживання цих напоїв. Було б добре взагалі відмовитися від міцного чаю та кави на певний час. Вже за два тижні фахівці обіцяють значно спокійниший сон та меншу роздратованість.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До того ж, необхідно ввести в свій раціон продукти, які містять амінокислоту триптофан. Вона входить до складу риби, шпинату, вівса, бананів, кунжуту, кефіру, буряків, солоних огірків, яловичини, печінки, квасолі та іншого. Вживання цих продуктів допоможе вам позбавитися від безсоння, депресії, тривожності та інших психічних відхилень.

Нагадаємо, що вчені виявили, що призводить до порушення роботи мозку та втрати пам’яті: небезпека чатує всюди. Співробітники Медичного коледжу Бейлора виявили, що грибок під назвою Candida albicans, який є найбільш поширений серед грибків призводить до ураження органів, зокрема мозку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нове дослідження, опубліковане в журналі "Circulation", показало, що власна імунна відповідь організму відіграє ключову роль у тому, що людина фізично відчуває біль через емоційні травми.

Також "Знай.ua" писав, приховану депресію не завжди легко розпізнати під маскою інших хвороб: ознаки, які говорять про те, що вам потрібно звернутися до лікаря.