Як говорить пророцтво, месія прийде в червні 2019 року. Ісус прибуде на Землю через 6 місяців, щоб взяти людство під захист від вимирання, а планету – від Світової війни.

Це пророцтво активно обговорюють в наукових колах. Висувають і більш сміливі версії прибуття Христа.

Насправді Ісус нібито з'явиться, щоб боротися з надлюдьми з Нібіру, які хочуть влаштувати мешканцям Землі кінець світу.

Наукові кола з обережністю поставилися до пророцтва, а ось альтернативна наука все більше і більше популяризується.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пророкування про Христа було зроблено проповідником із США Рональдом Уайнлендом. Раніше він був головою "Церкви Бога, яка готується до Царства Небесного".

Нагадаємо, Головні біблійні відкриття 2018 року: історики підвели підсумки

Різдво Христове – особливий день в житті християн. Прийнято не тільки ходити в церкву, але і ставити свічки за благополуччя близьких і, звичайно ж, молитися. Вважається, що в цей день молитви володіють неймовірною силою і той, хто дійсно потребує, отримає допомогу вищих сил.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Головні біблійні відкриття 2018 року: історики підвели підсумки

Нарешті історики підвели підсумки важливих біблійнихархеологічних відкриттів і визначили головні. Вони дійсно вразили світ і поставили перед людством нові питання, відповіді на які ще належить відшукати. Інформацією поділилося зарубіжне видання Express.

Також Знай.ua" писав про те, що Різдво 2019: традиції, звичаї та частування Грузії

Різдво – один з найголовніших і шанованих свят у Грузії. Тут він пов'язаний з безліччю незвичайних традицій і звичаїв, а також частувань. Все це пояснюється тим, що в країні проживають представники різних самобутніх народностей, кожна з яких має свої особливості.

В Грузії Різдво переважно називається Шоба. Хоча в різних регіонах його називають по-різному. В Рачі і Нижній Сванетії – це Чантлоба, в Самегрело – Христовий вечір, в Картлі – Христовий Святвечір, у Верхній Сванетії – Шоби, а в Мтіулеті – Тхилоба. Тут свято відзначають з 6 на 7 січня.