У 2019 році людство може зникнути цілих два рази. Однак не всі прогнози песимістичні. Зараз є дві популярні теорії кінця світу в цьому році, одна з яких є науковою.

Вчені передбачили кінець світу 1 лютого

Стало відомо, що до Землі рухається астероїд під назвою «2002-NT7». Останнім часом американські астрономи активно спостерігають за ним і стверджують, що зближення із землею 1 лютого може стати для нас фатальним. В цей раз орбіта астероїда буде неймовірно близькою до нашої планеті. Рівень небезпеки зазначається, як високий.

Варто відзначити, що вчені багатьох країн назвали цей астероїд найнебезпечнішим за всю історію спостережень. Найважливіший момент у таких дослідженнях — розмір космічного тіла. Даний астероїд має діаметр 2 кілометри.

Якщо астероїд такого розміру впаде в океан, цунамі стане руйнівним. Якщо він вріжеться в земну твердь, то це буде прирівнюватися вибуху сотень ядерних бомб. Цілий континент буде знищено, а Землю накриє хмара попелу, через що клімат зміниться, і настане глобальне похолодання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вчені кажуть, що для кінця світу досить зіткнення з астероїдом діаметром у півтора кілометра. «2002-NT7» має діаметр 2 кілометри. Точна траєкторія орбіти на даний момент невідома, але астрономи стверджують, що астероїд пролетить дуже близько.

Пророкування майя на 2019 рік

У 2012 році через закінчення календаря майя, мав настати кінець світу. Фахівці в сфері історії і релігії заявляють, що вони були неправі. Вони могли помилитися на 7 років, за підрахунками, і це означає, що кінець світу відбудеться в 2019 році, 29 грудня.

Одні стверджують, що це буде друге пришестя Христа, інші впевнені, що Земля зіткнеться з планетою Нібіру. Прихильники уфологічної теорії думають, що це будуть інопланетяни. У будь-якому випадку, людству прийде кінець, але як саме, ніхто не знає точно.

Нагадаємо, що найнебезпечніший астероїд за всю історію космічних спостережень наближається до Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, наближення Нібіру пророкують все більша кількість уфологів. І люди все-таки сподіваються, що Вищі сили зможуть уберегти Землю від руйнування.

Також портал Знай.uа писав, що Ісус прибуде на Землю через 6 місяців, щоб взяти людство під захист від вимирання, а планету – від Світової війни.