Американські дослідники впевнені, що інопланетне життя може існувати в паралельних всесвітах, проте далеко не всі всесвіти володіють властивостями, придатними для існування життя.

Справжній галас на зарубіжних сайтах, присвячених уфології і паранормальним явищам, підняв інтригуючий знімок. Стверджується, що він був отриманий на початку поточного місяця камерою спостереження зовні одного з ресторанів "Макдоналдс" у США.

Встановлена камера спостереження зняла інопланетянина біля "Макдональдса". В Мережі опублікували фотографію, де зображено передбачуваний прибулець, який наблизився до припаркованого автомобіля.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо вірити цій інформації, фотографію випадково виявив житель міста Ролі, штат Північна Кароліна, який робив у закладі громадського харчування систему безпеки. Здивований чоловік скопіював загадковий кадр на свою флешку.

Згідно думці американця, це може бути одне з найбільш вражаючих доказів присутності на Землі представників інопланетних цивілізацій.

У передбачуваного інопланетянина користувачі Мережі помітили досить довгі лапи з кігтями.

Очевидно, що воно не дуже схоже на людину, і якщо перед нами не монтаж, то мова насправді йде про досить визначне зображення. Проте чи дійсно на ньому зображений прибулець?

Користувачі Всесвітньої павутини, ознайомилися з даним фото, задаються множиною закономірних питань. Звідки передбачуваний "зелений чоловічок" взявся на вулиці Ролі серед білого дня? Навіщо наблизився до машини? Чому ніхто з оточуючих не помітив тоді цю дивну і навіть відразливу істоту?

Деякі коментатори кажуть, що це був справжній демон, невидимий для людського ока, однак зафіксований відеокамерою.

Проте, багато хто скептично поставилися до знімку і припустили, що його автори застосували інструменти фотошопу.

Уфологи і експерти вважають, що інопланетяни вже давно прилетіли на нашу планету і ховаються серед людей.

Вони нібито ретельно маскуються, однак уважно придивившись їх можна розпізнати. За словами фахівців, у гуманоїдів постійно знижений кров'яний тиск. Крім того, вони не можуть довго перебувати під сонячними променями.

Також прибульців відрізняє від людей відсутність рослинності на обличчі та голові. При цьому стверджується, що інопланетні загарбники ніяк не реагують на стресову ситуацію і відчувають огиду до тварин, дітей і сексу.

Нагадаємо, чоловік з Китаю Мін Ян зняв з борту літака незвичайний об'єкт. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", уфолог-аматор із США випадково зняв на відео трикутний об'єкт, який знаходився біля військової бази Райт-Паттерсон в Огайо.

Також "Знай.uа" писав, у музеї примар виявили справжнього привида. В шоці абсолютно всі, навіть дослідник паранормальних явищ.