Заїкання – складне захворювання, яке потребує лікування не тільки у логопеда, але і у психотерапевта. Нещодавно вчені з Великобританії придумали новий спосіб лікування цього захворювання – вони провели ряд тестів, які зараз дозволяють застосовувати даний метод на пацієнтах.

Так в чому ж полягає саме лікування?

Вчені вирішили пошукати новий спосіб вирішення проблеми, більш швидкий, адже походи до логопеда і психотерапевта дають свій результат, але через певний час. Вони вирішили вдатися до техніки, яка називається "мікрополяризація".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ця техніка полягає в тому, що через спеціальні електроди, які лікар приєднує до скронь, подається слабкий струм, який пацієнт майже не помічає. Цей струм стимулює нейрони в потрібних ділянках мозку, які відповідають за мову.

Вчені вже довели, що техніка з пропусканням слабкого струму є швидким способом вирішення проблеми з заїканням.

Нагадаємо, доктор Комаровський назвав ідеальний засіб при високій температурі. На його офіційній сторінці в Instagram з'явився запис про те, який із популярних засобів більш ефективний: таблетки або сироп.

Раніше Знай.ua повідомляв, ддоктор Комаровський розповів матусям, наскільки небезпечний для дитини рентген. Відомий лікар дав корисні рекомендації батькам.

Також Знай.ua писав, що вчені розкрили факт, від якого вам захочеться кинути пити алкоголь назавжди.