В домі користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

За його словами, в тому місці на відео, де знято інтенсивне світіння, немає ніяких джерел, крім звичайних ламп зверху, які вимкнені, у тому числі немає комп'ютера, ліхтариків планшетів, смартфонів і іншої електроніки.

Хлопець виклав відео в надії, що хтось зможе логічно пояснити що відбувається.

На ролику чітко видно, що на задньому плані саме по собі з'являється сильне світіння, немов його джерело знаходиться прямо на поверхні столу. Це було зазнято між 3 і 4 годинами ранку і за цей час цей незрозуміле джерело світла двічі само по собі "включалося" і "відключалося".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ефект можна порівняти з кіношним спецефектом, коли герой фільму відкриває зачаровану книгу і звідти починають виходити потоки світла.

Аномалія дуже зацікавила інтернет користувачів, відразу ж посипалося безліч припущень.

У коментарях користувачі спочатку подумали, що такий ефект може давати екран смартфона, однак автор відповів, що там немає ніяких смартфонів, крім одного, який його власник завжди носить при собі і тримає поруч із собою в ліжку вночі, а не на вказаному місці. Також він зазначив, що навряд чи екран стандартного смартфона дасть таке потужне світло.

Згідно з іншою версією, камера зафільмувала джерело енергії, яке видно лише в певному спектрі, наприклад в ультрафіолеті або інфрачервоне випромінювання.

А джерелом його міг бути будь-який електронний пристрій в межах будинку, передавач WI-FI, Bluetooth або щось подібне.

Також один із користувачів припустив, що це пов'язано з холодильником, але автор сказав, що холодильник знаходиться на відстані більше метра від цього місця.

За припущенням ще одного користувача, це могло бути відображення фар машини з шосе. Але за словами автора, вікно кімнати виходить на задній двір будинку.

Інші користувачі зійшлися в думках, що це точно не привид, а якесь фізичне явище, але яке саме, незрозуміло. Можливо це портал в інший всесвіт.

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість".

Як повідомляв портал "Знай.uа", резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили вчені. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути.

Також "Знай.uа" писав, вчені пояснили, що відбувається з мозком вмираючої людини.