За прогнозами футурологів, найбільш затребувані фахівці в майбутньому – це сіті-фермери, агрокібернетики, проектувальники й оператори роботів.

Місце знайдеться і дизайнером віртуальної реальності, а також фахівцям ІТ-сфери.

Про це розповіли в Центральному апараті Державної служби зайнятості.

"За прогнозами спеціалістів, найближчим часом будуть затребувані інженери з відновлення навколишнього середовища, агрокібернетики, сіті-фермери, селекціонери, гідропоніки, біохіміки, урбаністи-екологи, фахівці ІТ-сфери, нано-лікарі, генетики, дизайнери віртуальної реальності, фінансові аналітики, антикризові менеджери , бізнес-тренери, проектувальники й оператори роботів, оператори безпілотних апаратів, сервісні інженери з робототехніки", — кажуть у державній службі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Експерти прогнозують, що фрілансерство стане ще більш популярним (особливо у таких експертів, як програмісти, дизайнери, аналітики, коректори, художники, фотографи, копірайтери, журналісти, адміністратори соцмереж, онлайн-консультанти, інтерв'юери, саll-менеджери).

Варто нагадати, що Вчені розшифрували біблійне послання і дізналися дату кінця світу. Дослідник Девід Монтейн, присвятив практично все життя вивченню стародавніх писань, зіставив розшифровану інформацію з сучасними астрономічними даними. Йому вдалося з'ясувати, що в священній книзі є згадка про катаклізм, безпосередньо пов'язаному з розташуванням небесних тіл.

Як повідомляє Монтейн, 21 грудня 2019 року на Землі буде спостерігатися унікальне явище, що зустрічаються раз на тисячоліття. Потужний вплив інших планет на Землю спровокує зсув тектонічних плит. Це може призвести до природних катаклізмів: потужним цунамі, землетрусів і вивержень вулканів.

Нагадаємо, Ці люди опинилися в майбутньому і змогли з боку поглянути на новий світ: все змінилося в одну мить

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Розумні годинники від Apple втрачають популярність на ринку з'явився сильний конкурент

Також Знай.ua" писав про те, що Неймовірні трюки собаки-робота від MIT зняли на відео