Досить поширеною давно стала теорія про те, що людина з'явився на Землі в результаті якихось загадкових подій чи процесів, в яких могли брати участь прибульці.

Одні з найпопулярніших гіпотез свідчать, що наші предки — представники іншої високорозвиненої цивілізації, або людство взагалі було виведено штучним шляхом.

Цікаву теорію космічного походження людства висунув американський еколог Елліс Сільвер. На думку експерта, ми не пристосовані для життя на цій планеті. Що якщо Земля — в'язниця для людства?

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як запевняє вчений, те, що багато людей страждають від болей у спині, плоскостопості та інших проблем з опорно-руховим апаратом, свідчить, що наші предки мешкали на планеті, де була більш низька гравітація, ніж на цій планеті.

Також фахівець відзначив, що в інших живих істот пологи проходять набагато легше без участі сторонньої допомоги.

В той час, як голови людських немовлят занадто великі, що ускладнює процес пологів. Жінці складно народити самостійно, і при відсутності медичної допомоги у дитини мало шансів вижити і залишитися здоровим. Так і для життя самої матері пологи представляють істотну небезпеку…

Це може вказувати на те, що тільки люди перебралися сюди з іншого світу.

Згадаймо біблійний міф про Адама і Єву, вигнаних Богом з раю за гріхопадіння — куштування забороненого плоду з дерева пізнання. При цьому Бог сказав Єві: "В муках народжуватимеш дітей своїх".

Як випливає з біблійної міфології, перші "поселенці" дійсно могли бути заслані" на Землю за якісь гріхи, чи злочини, що узгоджується, до речі, з гіпотезою Ліна і Бергера.

Не виключено, що різними болячками ми розплачуємося за давні гріхи наших предків.

Які ж злочини могли вчинити далекі предки людини? Наприклад, насильство і жорстокість по відношенню до інших живих істот. Адже, згідно Біблії, до гріхопадіння люди не могли робити вибору між добром і злом…

Але і на цьому аргументи Сільвера не закінчуються, оскільки якщо ми проводимо багато часу на сонці, то отримуємо опіки, і це може навіть призвести до ракового захворювання. Отже, нам шкідливий ультрафіолет. Тоді як інші види — скажімо, ящірки — здатні довго перебувати на сонці без жодної шкоди для здоров'я.

Безумовно, людство є найрозвиненішим видом на планеті з точки зору інтелекту. Також люди схильні до різних хронічних недуг на відміну від тварин. Багато також страждають розладами сну.

Як вважає вчений, це можна пояснити тим, що наші біологічні годинники налаштовані на 25-годинний ритм, як було раніше іншими дослідниками доведено. Але на Землі в добі, як відомо, всього 24 години. Висновок можна зробити тільки один: Земля — це не наша батьківщина!

Звідки ми взялися? Швидше за все, пише Елліс Сільвер, нас закинули сюди приблизно 60-200 тисяч років тому.

Хто? Можливо, інопланетяни. Ще один варіант — штучне схрещування корінного населення з жителями іншої планети, скажімо, з найближчої до нас зоряної системи альфа Центавра, яка часто фігурує в науковій фантастиці… З останньої нас розділяє відстань у 4,36 світлових років.

Якщо ми дійсно є нащадками прибульців, то можна припустити, що це планета з низьким рівнем тяжіння, що відстоїть далі від свого материнського світила, ніж Земля від Сонця, і доба на ній триває 25 годин.

Нагадаємо, команда водолазів під назвою Ocean X Team занурилася на дно північної частини Балтійського моря для його вивчення. Несподівано для самих себе на глибині 87 метрів вони виявили таємничу височину круглої форми.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці блокують сигнали людства в глибокому космосі.

Також "Знай.uа" писав, уфолог знайшов НЛО, який приземлився на Землю мільйон років тому.