Сенсаційну заяву не так давно зробили американські дослідники марсіани і венеріанці могли жити на Землі мільярди років тому, задовго до появи на планеті людини.

Відвідини Землі представниками позаземних цивілізацій давно є предметом досліджень американських вчених.

Згідно з деякими фактами, в глибокому минулому, задовго до появи людини, на нашій планеті могли перебувати істоти, батьківщиною яких були Марс і Венера.

Подтверждают такое предположение изображения гуманоидов на древних фресках и останки перших людей.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Професор Джейсон Райт стверджує, що є шанс, що ми скоро побачимо "сигнали", залишені інопланетянами.

У своїй статті він пише: "На древній Землі могли виникнути попередні місцеві технічні види".

Проте більшість свідоцтв про цих інопланетян, були втрачені до теперішнього часу.

В якості доказів вчені наводять численні зображення гуманоїдів, знайдені на предметах побуту стародавніх людей та інших артефактах. Вчені припускають, що інопланетяни могли бути як гуманоїдами, так і рептилоїдами.

Прикладом можливого контакту між нашими далекими предками і інопланетянами, на думку Карла Сагана та Йосипа Шкловського, може служити вавілонська легенда про рибоподібного безсмертного створіння Оанне, від якого люди нібито отримали знання про основи землеробства і математики. Якщо в основі міфу лежали реальні події, що мимоволі напрошувався висновок, що Оанн міг бути гостем з космосу.

Одна з версій фахівців припускає, що прибульці з інших планет ставили метою колонізацію Землі, але потім, мабуть, ними був втрачений зв'язок зі своїми планетами.

Наприклад, Чарльз Форт, один з перших американських дослідників паранормального, ще в 1919 році в "Книзі проклятих" (The Book of the Damned) міркував, що міфічні створіння на зразок демонів насправді могли бути прибульцями з інших світів, які в минулому відвідували або навіть намагалися колонізувати Землю.

Нагадаємо, команда водолазів під назвою Ocean X Team занурилася на дно північної частини Балтійського моря для його вивчення. Несподівано для самих себе на глибині 87 метрів вони виявили таємничу височину круглої форми.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці блокують сигнали людства в глибокому космосі.

Також "Знай.uа" писав, уфолог знайшов НЛО, який приземлився на Землю мільйон років тому.