Японська компанія Dentsu створила пристрій, який дозволить чоловікам годувати дітей грудьми.

Спеціальна "годуюча система" кріпиться на торс, нагадує за зовнішнім виглядом груди і містить молоко або молочну суміш, пише Daily Mail.

Пристрій називається "Father's Nursing Assistant" (FNA) і був продемонстрован на фестивалі SXSW в Остіні, штат Техас.

Демонстрація пристрою Father's Nursing Assistant

Як поясняють винахідники, штучні груди надають батькам можливість годувати дитину так само, як це роблять жінки, одночасно зміцнюючи зв'язок між батьком і потомством. Так як же працює пристрій?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У той час як одна штучна грудь виконує функцію сховища для молока, інша містить соскову систему.

За словами винахідників, пристрій не тільки годує дитину, але і відстежує дані про сеанси догляду за ним і передає їх на смартфон батька.

Штучні груди від японської фірми Dentsu

Представники компанії Dentsu називає їх інноваційний винахід приладом, стимулюючим грудне вигодовування немовлят і сон. Це означає, що FNA був розроблений для заколисування немовлят.

Також співробітники Dentsu стверджують, що штучни чоловічі груди були створени з урахуванням рекомендацій педіатрів і нянь.

І хоча продукт ще не надійшов у продаж, компанія сподівається, що використання пристрою зменшить батьківський стрес і захистить від постнатальной депресії.

Поки японські вчені тестують новий пристрій, молодий дизайнер Мері-Клер Спрінгхем представила інший проект революційного пристрою, який дозволить чоловікам годувати груддю.

Прототип пристрою Сприінгхем

В комплект незвичайного девайса буде входити гормональний коктейль, збільшує молочні залози представників сильної статі до другого розміру

У складі гормонального коктейлю планується використовувати прогестин, який відноситься до жіночих статевих гормонів та стимулює розвиток молочних залоз. Чоловіки будуть приймати його протягом вагітності своєї другої половинки.

Дивіться також: Оптимальний варіант грудного вигодовування

Нагадаємо, годування груддю впливає на здоров'я серця.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, чоловіки, які регулярно займаються фізичними вправами, мають більш здорове потомство.