Гурманів незабаром очікують важкі і безрадісні часи: популярний набір продуктів, від якого залежать мільйони людей, може зникнути з продажу назавжди.

Незабаром дійсно з раціону людей можуть зникнути багатьма улюблені продукти: кава, шоколад, оливкова олія, риба і вино.

Виною цьому глобальне потепління, про яке попереджають вчені вже не один десяток років, проте людство продовжує "інтелектуально" дрімати і не вживає будь-яких суттєвих кроків, щоб запобігти цю катастрофу.

Причиною зникнення смачної їжі стане банальна зміна клімату. Зерна сходів давати не будуть, а потепління Світового океану призведе до вимирання риби.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Звичайно, це станеться не завтра, проте правнуки наші вже зіткнутися з цією проблемою майже напевно.

Крім того вже прогнозується географами і кліматологами, що потепління і підвищення температури на Землі може призвести до того, що до 2100 року буде затоплена частина Криму, Запорізької, Одеської та Херсонської областей, постраждають більше 100 тисяч чоловік.
Раніше повідомлялося, що до 2100 року 34 українських міста можуть бути повністю затоплені внаслідок глобального потепління

Такі висновки стали результатом дослідження, яке провели експерти “Екодії” разом з вченими.

Проблема зміни клімату з кожним днем стає все більш актуальною в усьому світі.

Тепер і для України перспектива бути затопленою вже не здається такою далекою і нереальною. З кожним роком рівень води в Світовому океані стрімко зростає. Один з островів в Тихому океані, площею чотири з половиною гектари, нещодавно був повністю затоплений. Експерти пророкують, що протягом найближчих 80-ти років ряд великих українських міст можуть піти під воду. Серед них: Одеса, Херсон, Миколаїв, Маріуполь, Бердянськ, Керч, українська "Венеція" – Вилкове та інші.

Нагадаємо, Google склав список найбрудніших країн. Багато з них недбало ставиться до планеті

Як повідомляв портал "Знай.uа" катастрофи не уникнути, оскільки не зупинити глобальне потепління клімату, земляни скоро побачать справжній Апокаліпсис.

Також "Знай.uа" писав, спека на Землі буде зростати з грандіозними темпами.