Вчені запевняють, що існують дивні звички або характеристики, які можуть побічно вказувати на геніальність їх володаря. Деякі з них можуть бути свідченням високого інтелекту і критичного складу розуму.

Малювання дивних малюнків, які ще називають дудл, є не просто марною тратою часу, а пошуком нових концепцій, творчим процесом.

Невелике коло друзів часто може бути ознакою інтелекту. У них обмежене коло спілкування, тому що вони хочуть краще сконцентруватися на досягненні своєї мети і дуже уважні до тих, з ким хочуть спілкуватися.

Повільність не завжди пов'язана з лінню. Це може бути методичний підхід до наближення своєї мети.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Відсутність прогресу – не завжди погано. Це може свідчити про те, що ваш мозок дуже зайнятий. Важливо розібратися в своійй розумовій діяльності і тоді ви зможете працювати на зовсім іншому рівні.

Розмови з самим собою вважаються ознакою інтелекту. Така практика допомагає навести порядок в думках, а вербальні репліки допомагають знайти загублену думку.

Байдужість може бути ознакою інтелектуала. Це пов'язано з тим, що людина надто розбірлива в тому, як витрачати свою енергію і воліє витрачати свій час і енергію з розумом.

Делегування повноважень пов'язано з тим, що розумні люди вміють чудово все організовувати.

Недолік сну. Часто генії мають дуже багато ідей в голові і відчуття, що сон – це зайва трата часу. Однак саме повноцінний сон допомагає відновити сили, в тому числі і розумові.

Нагадаємо, з'ясувалося, що кішки здатні допомагати хворим і вмираючим. Зазвичай кіт лягає в ногах і муркоче, і тривожна атмосфера змінюється спокоєм.

Як повідомляв Знай. ua, експерти назвали рік смерті туберкульозу. Небезпечна інфекція, яка вбиває 1,6 мільйонів чоловік в рік, може бути переможена назавжди.

Знай. ua писав, що ампутації кінцівок замінять лікуванням водоростями. Вчені запропонували нову методику лікування небезпечного захворювання, яке призводить до втрати кінцівок.