Зонд зіткнувся з твердою невідомою перешкодою в надрах Марса штучного походження. Конспірологи впевнені, це сліди існування марсіан. Апарат прибув на Червону планету ще в грудні. За словами науковців, вони спеціально обирали місце посадки таким чином, щоб роботі зонда не завадили великі камені і тверді гірські породи.

Фахівці зазначають, що місцевість обрана досить вдало. Вона нагадує пісочницю. Тому Хоффман з Лабораторії реактивного руху NASA в Пасадені заявив, що за три місяці планувалося закінчити всі роботи і відправити апарат назад. Але щось пішло не так...

2 березня зонд почав буріння, але апарат наткнувся на перешкоду невідомого походження. Це стало на заваді подальших досліджень. Науковці вкрай здивовані, адже місцевість абсолютно піщана, поруч немає ніяких твердих порід. Уфологи ж впевнені, що зонд – це сучасний і потужний апарат, роботу якого могло зупинити щось дійсно непереборне. Вони переконані, що це була бетонна або металева конструкція, створена штучним шляхом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Науковці переконані, що споруда належить інопланетянам. Більш того, уфлоги впевнені, що це не просто будівля, це секретна база прибульців, бо захована під землею. Користувачі мережі впевнені, що на Марсі є свідчення існування позаземних цивілізацій: "Інакше б навіщо американці так метушилися". Інші ж думають, що в дослідженні Червоної планети немає нічого незвичайного. Вчені наполягають на тому, що перешкода – лише камінь або шар гальки. Днями зонд продовжить роботу з сеймографом, який допоможе визначити, що стало непереборним бар'єром.

Нагадаємо, нашестя інопланетян та НЛО: прибульці вже серед нас, ось як можна їх розпізнати.

Як повідомляв портал Знай.ua, очевидці розповіли про мотрошні зустрічі на кукурудзяних полях, кров холоне в жилах.

Також Знай.ua писав про те, що відвідувачка супермаркету зіткнулася з примарою дами у довгій старовинній сукні вікторіанської епохи.