Відомий дослідник феномену позаземних цивілізацій Скотт Уорінг у себе на каналі в YouTube оприлюднив неймовірні кадри, створені астрономом-аматором з Туреччини.

Дослідник ніколи не приховував своєї віри в існування інших цивілізацій і постійно публікує сліди діяльності прибульців.

Так, над нашим природним супутником чоловік помітив два ромбовидних НЛО, які летіли пліч-о-пліч на неймовірній швидкості. Важливо відзначити, що розміри об'єкти мали різний. Чим займалися ці прибульці біля Місяця залишається загадкою.

Деякі користувачі переглянувши ролик припустили, що гуманоїди влаштували космічні гонки, землян не запрошували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інших користувачів мережі збентежив факт, що НЛО з'явилися лише на мить. Розглянути космічні кораблі можна, але для цього треба постаратися.

До речі, Скотт Уорінг порахував, що з'являються НЛО біля Місяця 48 разів на добу.

Також відомий уфолог зголосився прокоментувати побачене. На його думку, відсутність слідів за апаратами вказує лише на одне – об'єкти явно зроблені позаземними істотами. Давно відомо, що гуманоїди використовують Місяць у своїх цілях.

Конспірологи стверджують, що мова йде навіть не про базу прибульців на Місяці, а про те, що все це космічне тіло являє собою величезний штучний об'єкт, з боку виглядає як небесне тіло природного походження, а зсередини заселене представниками інопланетної цивілізації.

У 1972 році відбулася остання місія Аполлон. Американці більше не літали до земного супутника, незважаючи на випуск трьох суперсучасних апаратів. Очевидно, астронавтів США щось сильно налякало, і це щось прилетіло з далекого космосу, вважають колишні співробітники NASA.

Зараз колишні співробітники NASA в парі з мисливцями на інопланетян намагаються з'ясувати, навіщо позаземній расі знадобився Місяць. Тут є два варіанти: або прибульці визнали його за чудове місце для колонізації, або він грає роль військової бази, з якої можна блискавично атакувати цивілізації, які проживають у Сонячній системі.

Нагадаємо, НЛО на шаленій швидкості розірвало небо над спокійним містом. Легендарний мексиканський фахівець з уфології Педро Рамірес поділився зі своїми підписниками на "YouTube" досить дивним відеозаписом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", до Землі наближається планета, яка виконує бажання.

Також "Знай.uа" писав, прибульці перетворили людей на тварин.