Дослідники з Університету Ноттінгема приступили до тестування розробленого ними алгоритму, який здатний оцінити ризик передчасної смерті людини від хронічних хвороб і може назвати майже точну дату відходу з життя, йдеться в статті журналу PLOS.

Як розповів професор Стівен Угор, у своїй роботі вони зробили ставку саме на штучний інтелект і нову методику прогнозування ризиків, що враховує безліч факторів, серед яких біометрія, харчування, демографія та інші.

В якості матеріалу для дослідження були обрані історії хвороби півмільйона британців у віці від 40 до 69 років, які фіксувалися з 2006–2010 років до 2016 року.

Машина зібрала, проаналізувала отримані дані і перенесла на карту, створеноу міністерством національної статистики Великобританії. Після зіставлення даних виявилося, що нейромережа пророкувала людські смерті точніше, ніж система, що використовується людьми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що людство тисячоліттями мріє про вічне життя, і в гонитві за цією мрією люди, здається, перепробували все. Вчені всього світу ламають голови, як здійснити цю ідею в реальність і схоже вихід знайшли.

Як розповідає біолог-геронтолог Обрі ді Грей, роботу якого спонсорує магнат Пітер Тіль, дуже скоро люди будуть жити мінімум 1000 років.

Відомо, що на даний момент вчений працює в області регенеративної медицини, завдяки якій і вдасться підвищити строк життя людей.

Також раніше ми писали, що американські вчені виявили істоту, яка може жити вічно. Вона мешкає в теплих південних морях.

Всі істоти, що живуть на планеті Земля, мають свій цикл. Всі вони народжують, ростуть, розвиваються і вмирають. Однак на нашій планеті існує унікальна форма життя, яка розірвала шаблони і цикли — безсмертна медуза Turritopsis nutricula.

Нагадаємо, вчені виявили істота, яка може жити вічно.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчені винайшли еліксир молодості.

"Знай.uа" писав, марсохід NASA надіслав фото останків загиблої цивілізації.