Нідерландський дослідник Френк Хугербітс зробив страшний прогноз, який налякав вчених. Він впевнений, що кінець світу, відомий з Біблії як Армагеддон, відбудеться найближчої п'ятниці, 3 травня.

Сонце і планети

Всьому виною три об'єкти сонячної системи: Венера, Меркурій і Сонце. Вони вишикуються таким чином, що їх гравітація стане неймовірно потужною і руйнівною для Землі.

Венера і Земля

Меркурій

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дослідник вважає, що гравітація планети і зірки створить сильну напругу в тектонічних плитах Землі. Внаслідок цього почнуться страшні підземні поштовхи потужністю аж до 8 балів. Очікується величезна кількість жертв.

Френк Хугербітс зробив прогноз, ґрунтуючись на власній теорії про індекси геометрії Сонячної системи. Експерту не вдалося з'ясувати, де саме відбудуться поштовхи.

Зсув тектонічних плит

Не виключено, що магнітуда природного катаклізму досягне 8 балів. Фахівець не повідомив, де саме варто очікувати настільки руйнівну сейсмічну активність. Методика дослідника дає можливість вирахувати ступінь впливу гравітаційних полів планет на об'єкти, розташовані неподалік.

Гіпотеза Хугербітса говорить про те, що більшість природних катастроф залежить від положення планети відносно небесного денного світила і земної кулі.

Тріщина в землі

Читайте також: Нібіру спровокувала зсув тектонічних плит на Землі, Сибір потоне в магмі. Стався зсув тектонічної плити глибиною 35 кілометрів. Швидкість розширення становить 2 метри на годину.

Як повідомлялося, Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Знай.uа писав: Земля - втрачений родич Нібіру, скоро відбудуться довгоочікувані обійми, які знищать все живе. Нібіру накриє Землю тінню, планету охопить вічний холод і темрява.