Інопланетяни знову попалися на камеру. На цей раз НЛО бачили в іспанській провінції Ріоха, в сільському районі неподалік від міста Рибафреча. Як відзначають уфологи, в цій місцевості знаходиться печера або великий провал у землі.

Овальний, за формою провал знаходиться посеред кам'янистої і безлюдної пустки, але неподалік від дороги і розкиданих тут і там невеликих фермерських будиночків.

На жаль, не зазначено, як давно цей провал з'явився в цьому місці, але з якихось причин місцеві дослідники аномальних явищ дуже ним зацікавились і вирішили його вивчити. Точні розміри також не вказані, але якщо враховувати масштаби рослинності, в довжину овал не менше кількох десятків метрів.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, за твердженнями експертів, цей незвичайний провал йде дуже глибоко під землю і там є якісь тунелі. Залізти всередину провалу дослідники побоялися, адже обвали не виключені. Тому було прийнято рішення встановити поруч з ним камери відеоспостереження.

Об'єкти вдалося зняти на інфрачервону камеру, при зйомках звичайною камерою вони були б непомітні. І в ту ж ніч фахівці були приємно здивовані тим, що ці камери зняли.

Відразу дві сяючих білим світлом куль з'явилося у небі практично прямо над провалом. Дослідники позаземних цивілізацій впевнені, що ці НЛО вилетіли саме з тих підземних тунелів.

На думку команди вчених, десь там під землею знаходиться прихована інопланетна база. І це цілком логічно, міркують вони, так як подібне забезпечує дуже хороший режим прихованості, дозволяючи орбам-розвідникам ночами облітати околиці не привертаючи до себе уваги.

Відзначимо, що сам запис з кількома НЛО починається з позначки 8:33.

Нагадаємо, в крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнення людства по дослідженню космосу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", житель Флориди став свідком незвичайного явища - сотні яскравих зірок переміщалися по небу. Кожна з них не була на своєму місці – всі вони плавно переміщалися по небу.

Також "Знай.uа" писав, НЛО помітили в небі над Амстердамом. Очевидці зняли, як білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар. За частки секунди об'єкт наче вибухає яскраво-жовтою спалахом і на величезній швидкості зникає, зробивши ривок вліво.