Спеціалісти розповіли, як зміниться середньостатистичний житель Землі у майбутньому. Про це передає Clutch.

Вчені впевнені, що зовсім скоро зовнішність людства зазнає змін, до чого призведе змішання рас. За статистикою, щорічно реєструється все більша кількість шлюбів між представниками різних національностей і культур.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дослідники також відзначили, що найбільш впливовою країною у цьому плані виявиться Китай, вихідці якого все активніше "змішуються" з представниками європеоїдної і негроїдної раси. Це посприяє тому, що незабаром типовими жителями Європи стануть люди з азіатськими рисами в зовнішності: зміняться риси обличчя, зріст, колір шкіри та інші генетичні особливості організму.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В кінці вчені зробили висновок: через 50 років середньостатистичний житель буде схожий більше на індуса, а в подальшому європеоїдна раса зникне повністю.

Нагадаємо, вчені назвали найнебезпечнішу в світі професію для здоров'я.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені виявили сенсаційну знахідку, яка змінить історію.

Також Знай.ua писав, Ілон Маск створив легальну смертоносну зброю.