Творці популярного американського ситкому "Теорія великого вибуху" приголомшили фанатів заявою Стало відомо, що серіал закриють у наступному році. Новий, 12-й сезон, вихід якого запланований на осінь 2018 року, стане для серіалу останнім. Однак є і гарні новини.
Про це повідомляє Variety.
Автори серіалу наразі працюють над тим, щоб закінчити його на яскравій ноті.
"Разом з акторами, сценаристами і командою в цілому ми дуже цінуємо успіх серіалу і хочемо зробити останній сезон, його останні серії такими, щоб дати йому епічне творче завершення", - процитувало джерело спільну заяву компаній Warner Bros. Television, CBS та Chuck Lorre Productions.


Прем'єра дванадцятого та фінального сезону відбудеться 24 вересня 2018 року."Теорія великого вибуху» стартувала як серіал про четвірку фізиків, які читають комікси, люблять "Зоряні війни" і мало спілкуються з дівчатами. Перші три сезони знайшли культовий статус, але потім популярність почала падати. За 11 років в ефірі головні герої обзавелися парами, а хтось навіть дітьми. Як зазначив DTF, в США шоу залишалося одним із рейтингових.
Дивіться: Найдотепніші моменти в серіалі "Теорія великого вибуху"
Нагадаємо, американська акторка Кейлі Куоко, виконавиця головної жіночої ролі в популярному комедійному серіалі "Теорія великого вибуху", вийшла заміж за професійного жокея Карла Кука.
Про щасливу подію Кейлі повідомила в своєму Instagram, опублікувавши кілька фото з торжества.
Наречена йшла до вівтаря в білій сукні і прозорою мереживною накидкою. А для вечірки воліла білий мереживний комбінезон з глибоким декольте.
Як повідомляв раніше "Знай.ua", зірка серіалу "Теорія великого вибуху" Кейлі Куоко змушена свій медовий місяць провести на лікарняному ліжку. Знаменитість, яка щойно вийшла заміж, перенесла операцію.
Також "Знай.ua" писав, що мегапопулярний актор Маколей Калкін міг зіпсувати найкращий ситком в історії. Зірка серії фільмів "Один вдома" заявив, що отримав спокусливу пропозицію – зіграти у комедійному серіалі "Теорія великого вибуху".