Співачка Ані Лорак уперто не коментує скандалу навколо ймовірних амурних походеньок її чоловіка Мурата, зате не забуває постити фотографії в своєму Instagram.

На селфі, яким поділилася артистка, вона багатьом підписникам видалася сумною.

Але є в фотоблозі Кароліни й фото, де вона всміхнена, а також світлина, на якій зірка вбрана в самі лише сітчасті колготи та "дощик".

Разом з тим варто відзначити, що українська співачка Ані Лорак після скандалу з публічної зрадою чоловіка з'явилася в сексуальному вбранні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цей знімок співачка відразу ж опублікувала в своєму акаунті в Instagram, запитавши у шанувальників, чи готові вони до її концерту в Астані.

На новій фотосесії, Ані Лорак позувала у відвертому вбранні з глибоким декольте. Вона оголила стрункі ноги в латексній спідниці, яка підкреслила вигини її тіла. У мережі здивувалися, що про її концерті нічого невідомо.

Фанати співачки не змусили себе довго чекати: "Як так. Я теж в шоці. Чому не було афіш, і зараз шукаю і ніде не реклами немає, нічого про ваш концерт невідомо. Коли і де концерт".

Варто відзначити, що користувачам сподобався спекотний образ співачки. У коментарях відзначили, що їй дуже йде вбрання.

Підписники Лорак також додали: "Шалено красива", "Дівчина з глянцевого журналу", "Кароліна! Ви незрівнянні".

Крім того варто відзначити, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі. Цього разу артистка нанесла невелику кількість макіяжу, а фанати відзначили, що з пластикою вже перебір, та і зачіску змінити не завадило б.

"Ready to go!", - підписала кадр Лорак. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Видно смуток в очах.", "Краса не природна", "Погано. суцільна гіалуронка.", "Жах", "ти красива...але тобі треба змінити цю страшенну зачіску.", "усмішка клоуна!перестаньте себе колоти, ви ж молоді", "Кароліна вибирайте собі гідних чоловіків!!! Щоб Вас любили...", "Вылетый Джокер!", "Ну і ротяра у неї! Піпєц повний!", "Силіконо-ботоксная Потвора! Страхуїліще якесь!", "Погляд нещасливої жінки", "Жах)) страшна!) але народ сліпий, навіть на гівно молитися буде!)", "Страх божий".

Чоловік Ані Лорак запалює у клубі з іншими дівчатами. Нагадаємо, Лорак вирішила закосити під Кардашьян, але щось пішло не так.

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Бєляєвої розповіла про "апетити" чоловіка Лорак.

Також "Знай.ua" писав, що Лорак кинула рідну доньку через зраду чоловіка.