Боїшся, що тобі вже занадто пізно народжувати? У цій добірці Clutch ти дізнаєшся про зірок, які не побоялися наслідків і зважилися на пологи після 40.

Моніка Белуччі

У 37 років Моніці Белуччі лікарі сказали, що найімовірніше вона не зможе стати матір'ю. Однак через рік Моніка завагітніла від свого чоловіка, а другу дитину народила в 45 років. Актриса ні про що не шкодує і говорить, що лише в такому віці була по-справжньому готова до материнства.

Холлі Беррі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Холлі сама казала, що 46 років — це занадто старий вік для вагітності. Однак життя розпорядилося інакше, і актриса народила дитину в 47 років.

Марина Могилевська

Марина народила дочку в 41 рік. Батько дитини так і залишився невідомим широкому загалу. Могилевська стверджує, що анітрохи не шкодує, що народила дитину саме в такому віці, адже зараз вона вже знає себе і що вона хоче дати своїй дитині.

Ніколь Кідман

Свою першу біологічну дитини Ніколь народила в 40 років. Актриса заявила, що коли ростила своїх старших прийомних дітей, сама була ще дитиною. Так що, на думку Кідман, в пізньому материнство є чимало своїх плюсів.

Світлана Пермякова

У 39 років Пермякова запропонувала своєму 19-річному директору Максиму Скрябіну стати батьком її дитини, при цьому не одружившись. Він погодився, і так у пари з'явилася дочка Варя.

Кортні Кокс

Кортні стала мамою в 40 років, переживши за три роки до цього викидень. Після народження дочки, пара ще неодноразово намагалася зачати дитину, адже вони дуже хотіли, щоб у Коко була сестра чи брат. Кортні пережила ще сім викиднів, і, на жаль, народити другу дитину так і не вдалося.

Лера Кудрявцева

Нещодавно телеведуча Лєра Кудрявцева народила свою другу дитину у віці 46 років. Чоловікові, з яким вони будуть виховувати малюка, хокеїстові Ігорю Макарову 30 років. У Лери крім новонародженого є ще старший син від першого шлюбу — 28-річний Жан.

Нагадаємо, таємниця людського тіла: 20 маловідомих фактів, про які вам не розкажуть навіть лікарі.

Як повідомляв Знай.ua, мрія мільйонів: 43-річна жінка показала, як виглядати на 20.

Також Знай.ua писав, жирний фаст-фуд і солодке: як вагітна Регіна Тодоренко запустила себе.