Нещодавно стало відомо про те, що лідери гуртів "Ленінград" Сергій Шнуров і "Акваріум" Борис Гребенщиков записали спільну пісню під назвою "Не дай вам бог".

Створили вони це не заради забави і не щоб потрафити докучливий натовп, а для справи! Композиція увійшла до саундтреку третьої частини пригод писаря-провидця і його друга-детектива Олега Меньшикова "Гоголь. Страшна помста", яка нещодавно прикрасила собою кінопрокат.
Нагадаємо, Сергія Шнурова і його дружину Матильду звинуватили в обмані шанувальників.


Скандально відома російська блогерша Олена Міро назвала розлучення Шнурова "розводом" і припустила, що вже незабаром публіці оголосять про вагітність дружини лідера "Ленінграда".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зовсім недавно Сергій Шнуров несподівано оголосив про розлучення з дружиною після 8 років спільного життя. Однак багато хто не повірив, що фронтмен "Ленінграда" розлучається всерйоз - в їх числі опинилася і блогер Олена Міро.

"А ви знаєте, що розлучення Шнура - це розвод? В сенсі, *********. Наступним етапом інтриги стане вагітність Матильди від невідомого, завітання до Малахова для ДНК-тесту і щасливе возз'єднання сім'ї", - написала Міро в своєму Telegram-каналі.
На думку блогера, автором всього цього "спектаклю" є подруга Шнурова Ксенія Собчак. Таким чином, світська левиця нібито вирішила допомогти лідеру "Ленінграда" пропіаритися.


Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров написав сумне вірш на "злобу дня". У ньому він міркує про недосяжність пенсійного віку в Росії.

Напередодні російська влада озвучила нові законопроекти. Один з яких зокрема стосується поетапного підвищення пенсійного вік. Так, пенсійна реформа, яка стартує з 2019 року, дозволить вийти на заслужений відпочинок чоловікам у 65 років, жінкам - з 63.Цю болючу та гостру тему не міг обійти повз Сергій Шнуров.


І хоча скандальному артисту до пенсії ще 20 років, втім у новому вірші він висловився, що думає про ідею Медведєва та як бачить ситуацію далі.


Також Знай.ua писав про те, що початок цьогорічного літа ознаменувався новиною про розлучення Сергія і Матильди Шнурових. Причини, за якими пара вирішила розлучитися, достеменно не відомі. Проте шанувальники, які слідкують за постами музиканта в соцмережах після розриву, зазначають, що Шнуров скоріше за все шкодує про те, що трапилося.