Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка любить перебувати в центрі уваги, постійно створює навколо себе провокаційні ситуації.

Нещодавно на українському телебаченні стартувало шоу "Оля", яким телеведуча давно підігрівала інтерес фанатів. Там не менш, після того, як Фреймут не підійшла поспілкуватися із залом, шанувальники поставили ведучій сумний діагноз: зіркова хвороба. Про це пише портал "Політека".

Шанувальники ведучої розділилися на два табори. Одні почали захищати Ольгу, адже той, хто хотів передати квіти і поговорити, зміг це зробити. Інші ж звинуватили телеведучу у зірковій хворобі і визнали абсурдом звільнення працівниці студії з такого приводу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, під час прем'єри в студії прозвучало кілька відвертих зізнань. Зокрема, Притула розповів про п'ятирічний конфлікті з Фреймут. Відомо, що Ольга Фреймут і Сергій Притула разом з Олександром Педаном в 2008-2011 роках вели на "Новому каналі" ранкове шоу "Підйом". Потім Ольга і Сергій співпрацювали у проекті "Хто зверху". Однак в 2013 році Фреймут несподівано змінила телеканал, після чого відносини між нею і Притулою різко погіршилися.

"Ти зрадила мене, Фреймут. Ти встромила мені в серце кількість, і він не був осиковий", заявив Притула.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут робить все можливе, щоб не залишитися непоміченою. Знаменитість випробувала щастя на новому робочому місці.

Так, Фреймут поділилася новим знімком в Instagram, на якому вона позує в костюмі заправщицы на тлі популярної заправки "ОККО". Як намагалася здивувати українців Ольга і чим вона відрізняється від звичайного робітника - залишилося загадкою.

Варто нагадати, що українська телеведуча Ольга Фреймут побувала на концерті американської співачки Бейонсе в Лондоні. Про це телеведуча написала в Instagram.

Відомо, що концерт Бейонсе і Джей-Зі присвячений пам'яті 72 загиблим під час минулорічної пожежі у житловому багатоповерховому будинку Гренфелл-тауер. Українська телеведуча прийшла на концерт зі своїми рідними.

Нагадаємо, Фреймут перетворилася на ходячий скелет, фанати в жаху.

Як повідомляв Знай.uа, у Ольги Фреймут виявили анорексію.

Знай.uа писав, Фреймут з сестрою вирішили взяти штурмом Одеси.