Скандальна російська балерина, екс-прима Великого театру Анастасія Волочкова відвідала храм на честь великого православного свята Дня успіння пресвятої Богородиці.

Як завжди, епатажна Волочкова "педантично" і неординарно підійшла до вибору вбрання та макіяжу. Користувачі, м'яко кажучи, були шоковані.

Черговий несуразний знімок балерина опублікувала у своєму Instagram.

Волочкова

Світська левиця нарядила яскраве літнє плаття з квітами в підлогу. І все було б нічого, якби не величезне декольте на фоні храму. Шанувальники артистки (особливо православні) були в жаху. В коментарях вони зазначили, що таке плаття є недоречним для церкви.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Підписники Волоковой писали, що яскраво фарбуватися, робити агресивний макіяж, який так любить балерина, одягати строкаті наряди і оголятися – краще на сцені або в звичайному житті, але ніяк не в храмі.

Волочкова

Сама балерина вважає, що була одягнена пристойно і і не могла пропустити такий важливий день у церковному календарі.

За словами світської левиці, "можливо неправильний крій робить сукню такою "невідповідною", хоча насправді, вона непогана.

Раніше в одному зі своїх інтерв'ю Волочкова заявила, що "одягається так, як подобається їй, а не всім підряд. Що не одягни – ви завжди будете обговорювати мене і будете чимось незадоволеним, можливо причина в вас, а не в мені".

Анастасія Волочкова

Нагадаємо, що скандально відома балерина Анастасія Волочкова невідступно продовжує свій шпагатний марафон. Нове фото, яке традиційно вразило уяву громадськості, нещодавно з'явилося в її Instagram.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", гола Волочкова села на кілок у прямому сенсі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Волочкова поділилася любов'ю з фоловерами.