Стало відомо, що співачка Лайма Вайкуле не збирається проводити в останню путь Йосипа Кобзона. Концертний директор співачки заявив, що вона в даний момент знаходиться в британській столиці.

"Ні, її немає зараз, вона в Лондоні", — з такою заявою виступив перед журналістами концертний директор Лайми Вайкуле.

Однак, стало відомо, що до Російської Федерації Вайкуле повернеться тільки через два дні після похорону Кобзона – 4 вересня. Співачка виступить на фестивалі "Нова хвиля" в Сочі.

Вайкуле і Кобзон неодноразово виступали на одній сцені на фестивалі в Юрмалі, також співачка приїжджала на урочисті вечори та дні народження Кобзона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, про смерть Йосипа Кобзона заговорили 30 серпня. Відразу ж після цього новину підтвердили його родичі.

За кілька днів до цього російські ЗМІ повідомили про те, що співак і депутат Держдуми Кобзон впав у кому. Стан російського співака різко погіршився в ніч на вівторок, 28 серпня.

Також з'явилася інформація про те, що його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. При цьому родичі артиста відмовлялися коментувати його стан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що латвійська співачка Лайма Вайкуле заявила, що, незважаючи на великі гонорари, не має наміру відвідувати анексований Росією Крим. Про це артистка розповіла журналістам на прес-конференції напередодні свого концерту в Одесі, передає "Думська".

Так, на запитання кореспондента, чи поїде вона на півострів, Вайкуле відповіла: "Я прекрасно розумію, про що ви мене питаєте. Загалом, я далека від політики, але щодо Криму можу сказати однозначно - я туди не поїду, який би гонорар мені не пропонували".

Варто нагадати, що продюсер і цивільний чоловік латвійської співачки Лайми Вайкуле Андрій Латковський підтримав її позицію щодо відмови виступати в окупованому Росією Криму.

Нагадаємо, легендарний композитор підтримав протест Лайми Вайкуле.

Як повідомляв Знай.uа, Лайма Вайкуле забрала свої слова назад.

Знай.uа писав, чоловік Вайкуле розповів про погрози через Крим.