Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова поділилась у Instagram черговими фото, завдяки яким можна зрозуміти, як вона проводить свої вихідні.


Так, балерина розповіла, що біля її будинку відкрився сучасний кінний клуб, куди вони записалися разом з донькою.


“Ось так ми проводимо час з Арішею. У п’яти хвилинах від будинку наш чудовий кінний клуб. Сонячно на вулиці і на серце. Так здорово дозволяти собі робити те, що хочеться і оголосити вихідним будь-який день”, – написала вона.
Крім цього, Волочкова на сторінці в Instagram похвалилася, що випросила у свого коханця подарунок для дочки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще


“Як здорово, коли мій друг добрий приділяє увагу не тільки мені, але і моїй доньці. І ось сьогодні Аріша отримала від нього подарунок — корбоновий гіро-скутер. Він як БМВ! Та ще й з сигналізацією”, – підсумувала Волочкова.


Відзначимо, що користувачі соцмереж неоднозначно відреагували на нові пости Волочкової.

“Ваш наречений заощадив на дочки, адже це бюджетний гіроскутер”, “Це реклама магазину гіроскутеров? Ви спочатку прорекламували один, потім другий .. Як ваш добрий чоловік не здогадався подарувати його коту?”, – пишуть вони в коментарях.


Нагадаємо, скандально відома балерина Анастасія Волочкова невідступно продовжує свій шпагатний марафон.

Нове фото, яке традиційно приголомшило уяву громадськості, нещодавно з'явилося в її Instagram.
Анастасія, судячи з кількох останніх фото, провела день із користю для душі і тіла - викупалася в басейні, поніжитися в соляній кімнаті і хаммамі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, інтернет-користувачі висміяли дружину продюсера Євгена Плющенка Яну Рудковську, яка на модному показі Chanel з'явилася у сукні з рюшами. У коментарях вони зазначають, що подібне вбрання є безглуздим, а особливо для 43-річної жінки.

Також Знай.ua писав про те, що скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати шанувальників своїми відвертими фотографіями.