У рідному місті Бреда Пітта Спрінгфілд, штат Міссурі, де актор виріс, в приході Риджкрест, зафіксований вкрай неприємний інцидент, який - при вмілій подачі спритних юристів - може Пітту відгукнутися.

Як повідомляє Daily Mail, один із служителів місцевої баптистської церкви, який відповідав в приході за музичну, так би мовити, лінію,
Кейг Вінке був спійманий в квітні минулого року на розповсюдженні дитячого порно - матеріалів, з участю неповнолітніх дівчаток. І тепер визнаний винним і був звільнений.

Що стосується Пітта, то для нього ситуація остра тим фактом, що батьки актора, Джейн і Вільям, що були в цій парафії, підтримували з педофілом близькі стосунки. Крім того, батьки актора довгий час займали в приході чільне положення, будучи глибоко релігійними людьми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами джерела, Бред шокований подією і переживає, оскільки навіть без "глибинної аналітики" стає ясно - батьки зірки, самі того не відаючи, дали в руки екс-дружині Пітта соковитий козир.

Ми раніше писали про те, що в Британії стартували зйомки сіквела до фільму "Малефисента", перша частина якого вийшла на екрани в 2014 році і отримала величезну популярність. Як і раніше, головні ролі у фільмі зіграють Анджеліна Джолі і Ель Фаннінг – актриси вже працюють. Так, днями Ель поділилася з фанатами на своїй сторінці Instagram першими кадрами зі зйомок.

Незважаючи на те, що грим Малефісенти у виконанні культової Джолі залишився колишнім, але до образу добаввились стильні у цьому сезоні міні-окуляри. Варто визнати, що легендарній красуні такий аксесуар дуже до лиця. До речі, кілька днів тому Анджеліна вже була помічена у Віндзорі, Англія, разом зі своїми дітьми – Нокс Леон Джолі-Пітт і Шайло Нувель Джолі-Пітт.

Нагадаємо, Денні Де Віто прийшов в паб зі школяркою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Джолі наставили роги, і це не Пітт.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яку суд зобов'язав дозволити Бреду Пітту частіше бачитися з дітьми, обурена поведінкою преси.