Нещодавно українські зірки показали стильні вбрання на відкритті найяскравішій модній події осені - Ukrainian Fashion Week-SS19.

Тиждень української моди розпочався з показу дизайнерки Лілії Літковської, на який прийшли безліч моделей, дизайнерів, артистів та інших відомих людей.

Про топ-7 найяскравіших образів знаменитостей, які не залишать байдужими розповів OBOZREVATEL.

Королевою балу під час події явно стала Василиса Фролова. Зірка вийшла на публіку в темно-фіолетовій сукні з відкритою спиною, а доповнила образ чорними туфлями з маленьким каблуком kitten heels і невеликою сумочкою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заступниця міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофімцева також виглядала чарівно - сукня-сліп в клітинку, подовжений піджак, золоті туфлі-човники, сумка і аксесуари в тон зробили свою справу.

Лук з модними нині елементами металіка вибрала і співачка Ассія Ахат. Вона одяглася в пісочний тренч з блискучим відливом і золоті ковбойські чоботи. Пікантності образу додала фіолетова помада.

Поза конкуренцією, звичайно ж, люди безпосередньо причетні до модної сфері - стилістка Соня Солтес, дизайнери Андре Тан і Катя Сільченко, фешн-блогерка Маргарита Мурадова.

Нагадаємо, відомий російський актор Микита Джигурда не перший рік тоне в судових розглядах за спадщину покійної бізнес-леді Людмили Браташ.

Як повідомляв Znaj.ua, відома модель плюс-сайз і активістка руху #EffYourBeautyStandards (рух закликає повних дівчат, не соромлячись, викладати в мережу фотографії свого тіла) Тесс Холлідей з'явилася на обкладинці журналу Cosmopolitan.

Також Znaj.ua писав про те, що київська тусовщиця Яна Бєляєва, яку вважають головною розлучницею в українському шоу-бізнесі, так як дівчина була помічена в одному з київських караоке-клубів в компанії чоловіка відомої української співачки Ані Лорак, дала коментар з приводу чуток про їхній роман.