Ні для кого не секрет, що популярна українська співачка і зірковий тренер "Голос Країни" Тіна Кароль – не дуже активний користувач соціальної мережі Instagram. Так, в її профілі в соцмережі іноді з'являються фотографії з сином Веніаміном, а також знімки з різних фотосесій для глянцю.

Однак на цей раз на офіційній сторінці фан-клубу знаменитої артистки з'явилося два спокусливих фото з підписом "Останній літній день!", на яких Тіна позує в блакитному блискучому бікіні з глибоким декольте.

Фото: instagram.com/tinakarol_fantina

Варто відзначити, що такого роду фотографії вкрай нехарактерні для співачки, тому такі знімки рідко можна побачити в соціальних мережах.

"Гаряча, як хачапурі", "Красива жінка завжди красива!", "Красива", "Дуже красиво. Ви чарівні", – написали шанувальники Тіни в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: instagram.com/tinakarol_fantina

До речі, не так давно Тіна Кароль виступила в київському торговому центрі Sky Family Park. Відповідні фотографії з виступу співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.
Варто підкреслити, що на концерті Тіна Кароль заспівала шанувальникам свої найвідоміші хіти та нові пісні з альбому "Інтонації". На сцені артистка виглядала дуже жіночно і сексуально.

Так, Тіна надягнула червоний жакет із металевими деталями від бренду Fannieschiavoni. Образ зірки доповнили червоні чоботи-панчохи, традиційна червона помада і хвиляста голлівудська зачіска.
Зазначимо, що прихильники були в захваті від зовнішнього вигляду співачки і голосно аплодували після кожної пісні Кароль.

Фото: instagram.com/tinakarol_fantina

Нагадаємо, що Тіна Кароль дала привід фанатам обговорити свою вкрай епатажну фотографію. На знімку вона позує в сріблястій довгій сукні на тонких бретелях.

Як повідомляв портал Знай.uа, глядачі телеканалу 1+1 побачили перший прямий ефір нового сезону шоу "Танці з зірками". Гарячою темою для обговорень стали не тільки виступи зіркових пар, але і вбрання Тіни Кароль, яка стала ведучою першого випуску разом із Юрієм Горбуновим.

Також портал Знай.uа писав, нещодавно Кароль з сином Веніаміном знялися в дуже зворушливій чорно-білій фотосесії на фоні моря.